Bekijk onze systemen Voer een campercheck uit
  • De juiste kennis met de juiste mensen
  • Voor een recht resultaat
  • Goede kwaliteit voor de juiste prijs

Stabilisatiepoten camper

Voor het waterpas zetten van uw camper gebruikt u speciale stabilisatiepoten voor camper. Tijdens uw vakantie is niets vervelender dan wanneer uw camper scheef staat. Denk maar aan de glazen die van tafel glijden of de boter die maar aan een kant van de pan zit. Wanneer uw camper dan ook nog beweeglijk is wanneer u er doorheen loopt, realiseert u zich dat u het beter had kunnen stabiliseren. Dus u haalt de stabilisatiepoten voor uw camper tevoorschijn en gaat aan de slag.

Verschillende stabilisatiepoten voor camper

U kunt kiezen uit mechanische of elektrische stabilisatiepoten voor de camper. Mechanische poten bedient u met de hand, wat soms zwaar kan uitvallen. Elke poot klapt u één voor één uit en stelt u af. Elektrische poten hebben een motor die de poten uitklappen en op hoogte instellen. Ze komen met een afstandsbediening, zodat u niet meer op uw knieën naast de camper hoeft te zitten. Bij beide systemen bent u zelf verantwoordelijk voor het uiteindelijk waterpas krijgen van uw camper.

Kies voor meer comfort

Wanneer u voor het gebruiksgemak gaat, kiest u voor een levelsysteem dat het waterpas afstellen automatisch regelt. Wanneer u het systeem activeert, klappen alle poten uit en stelt het systeem de poten automatisch op de juiste hoogte in. Of u nu kiest voor twee of vier steunpoten, bij TESA bent u aan het juiste adres als het gaat om levelsystemen. Gaat u voor nooit meer op uw knieën poten opkrikken? Trek aan de bel bij TESA en kies een passend levelsysteem voor uw camper uit. Heeft u nog vragen? Laat het ons weten via +31 (0)341 722450