Bekijk onze systemen Voer een campercheck uit
  • De juiste kennis met de juiste mensen
  • Voor een recht resultaat
  • Goede kwaliteit voor de juiste prijs

Camper levelsysteem

Een levelsysteem voor een camper biedt veel gemakken tijdens een tripje. Een camper geeft ten opzichte van een tent of vouwwagen veel vrijheid in het kamperen. Er zijn tegenwoordig veel camperparkeerplaatsen waar u kunt staan. Maar wanneer u na een lange reis aankomt op de plek van bestemming, dan is uw plekje lang niet altijd helemaal vlak. Hierdoor moet u uw camper handmatig afstellen zodat deze horizontaal staat, wel zo handig. Maar hier bestaat ook een handig automatisch systeem van TESA voor. Bekijk ons ruime assortiment en vind de beste prijzen voor een camper levelsysteem.

Wat is een levelsysteem voor camper?

Het systeem wordt hydraulisch bestuurd en zorgt er met meerdere steunen voor dat uw camper automatisch waterpas komt te staan. Terwijl u zelf bezig bent om de luifel op te zetten, regelt het systeem alles zelf binnen enkele minuten. Wilt u even boodschappen doen, dan zijn de steunen binnen één minuut weer ingetrokken met een eenvoudige druk op de knop.

Camper levelsysteem prijzen

De systemen die verkrijgbaar zijn, passen op bijna elke camper. De steunen nemen weinig ruimte in en zijn overplaatsbaar naar een volgende aankoop. De prijzen van een camper levelsysteem variëren per optie. Schaf een TESA elektrisch systeem met twee of vier steunen tegen een uitstekende prijs aan en geniet van meer comfort. Enthousiast geworden over dit gemakkelijke systeem? Bekijk dan de mogelijkheden en prijzen van een camper levelsysteem van TESA en maak uw keuze! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)341 722450.