WELCOME TO THE WEBSITE OF TESA LEVELING SYSTEMS 

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied levelsystemen en andere voorzieningen voor recreatieve voertuigen, is TESA een uitstekende keuze voor professionele accessoires voor uw voertuig. De levelsystemen van TESA zijn geschikt voor de meeste voertuigen en door de eenvoud een veilige, maar ook prijsbewuste keuze. TESA wordt in Noord Europa vertegenwoordigd door Karman Trading

TESA Dealers Fair Stand

OVER TESA

TESA is een dynamisch en innovatief bedrijf dat produceert en distribueert sinds 1997.
Ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, productie en testen van de producten wordt geheel verzorgt in de TESA fabriek in Montesilvano – Pescara. De Tesa producten zijn eenvoudig te installeren en eenvoudig te gebruiken. Het TESA AUTOLIFT SYSTEM youtube kanaal heeft een verzameling van meertalige video tutorials bedoeld voor zowel de installateur als de gebruiker van het product.

VOORDELEN MECHANISCHE LEVELSYSTEMEN

 • Werkt niet met olie dus weinig onderhoud
 • Is door de afwezigheid van olie ideaal in
  extreme temperaturen
 • Wordt bijna niet beïnvloed door laterale druk
 • Heeft geen last van stofdeeltjes die het
  systeem aantasten
 • Verliest geen kracht wanneer lange tijd in
  gebruik of bij te weinig olie

DE AUTOLIFT

Elektromechanisch zelf nivellerend zeer krachtig systeem voor campers. De Autolift heeft een grote hefhoogte en een extreem laag gewicht.

De TESA AUTOLIFT wordt aangedreven door een elektronische besturingseenheid voor het waterpas zetten van het voertuig; De steunen kunnen ook handmatig worden bestuurd, maar altijd in paren.

WAAROM EEN LEVELSYSTEEM?

Iemand die eenmaal een levelsysteem heeft gebruikt wil niet meer zonder. Een levelsysteem, geeft namelijk naast het gemak van snel het voertuig waterpas plaatsen, ook een flinke Comfort verbetering. Met het systeem in gebruik, staat uw voertuig volledig stabiel, waardoor er geen vering, of geluiden meer van toepassing zijn vanuit de carrosserie. Dit zorgt voor een optimaal comfort zowel gedurende de dag als de nacht.

MECHANISCHE LEVELSYSTEEM

TESA is in Europa de enige fabrikant van mechanische levelystemen. Omdat hydraulische systemen gebruik maken van olie, en luchtdruk, is een mechanisch systeem minder gevoelig voor extreme temperaturen, laterale druk, stof en krachtverlies.

TESA IS DE ENIGE FABRIKANT VAN
MECHANISCHE LEVELSYSTEMEN IN EUROPA

Camper Motorhome